Ποίοι είμαστε;

Δημιουργούμε για εσάς ξεχωριστά digital και print

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Είμαστε συνθέτης των δικών σας σκέψεων

H Apple Prints, νεοσύστατη στο χώρο, αλλά με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και των digital αναγκών, σας προσφέρει γνώση και αγάπη. Είμαστε κοντά σας να αποτυπώσουμε στο χαρτί οτιδήποτε έχετε στο μυαλό τους αλλά και για τους πιο digital έχουμε την εμπειρία να προτείνουμε για εσάς, ακούγοντας με μεγάλη προσοχή τις ανάγκες σας, ώστε να έχουμε και έναν συμβουλευτικό χαρακτήρα. Έτσι θα προτείνουμε τη βέλτιστη λύση σε κάθε ζητούμενο που συνδέεται με την ψηφιακή, offset εκτύπωση και τις digital ανάγκες σας τόσο για τους πελάτες στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

PRINT

Εκτύπωση η κλασσική

Στην Apple Prints θα βρείτε από το πιο απλό εταιρικό έντυπο μέχρι και την πιο απαιτητική εφαρμογή εκτύπωσης OFFSET με άριστα αποτελέσματα εκτύπωσης, χάρη στην εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Η υπηρεσίες μας στην εκτύπωση είναι οι εξής:

  • Σχεδιασμός προεκτύπωση
  • Εταιρική Ταυτότητα
  • Εκτυπώσεις Offset
  • Ψηφιακές εκτυπώσεις
  • Εκτυπώσεις Large Format
  • Εκτυπώσεις Large Format

DIGITAL

Η εξέλιξη

Στην Apple Prints γνωρίζουμε και πως να οργανώσουμε αλλά πρωτίστως πως να σχεδιάσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας. Στόχος μας είναι να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών σας. Με γνώμονα την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε προσπαθούμε να είμαστε μέσα σε λογικό κοστολόγιο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πέφτει η ποιότητα της δουλειάς μας. Θέλουμε να πετύχουμε την καλύτερη απόδοση της επένδυσης σας.

Στην Apple Prints υπάρχει η τεχνογνωσία από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας ώστε να παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας, updates, εκσυγχρονισμένη σελίδα για όλες τις συσκευές και φυσικά φιλική προς το χρήστη.

Στην Apple Prints εκτός από την κατασκευή της ιστοσελίδα σας, φροντίζουμε να δημιουργήσουμε και το κατάλληλο υλικό, όπως κείμενα στηριζόμενα πάνω στα δικά σας αρχικά, αλλά και φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το δικό σας φωτογραφικό υλικό αλλά και δικές μας από μία μεγάλη βιβλιοθήκη φωτογραφιών. Στόχος μας σε αυτό να βοηθήσει στην δημοτικότητα της εταιρείας σας ή στην αύξηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.